De ce s-a despărțit Florentina Opriş de primul iubit pe care îl are de la moartea soțului

De ce s-a despărțit Florentina Opriş de primul iubit pe care îl are de la moartea soțului
De ce s-a despărțit Florentina Opriş de primul iubit pe care îl are de la moartea soțului

Vedeta TV Florentina Opriş și afaceristul Sorin Mărcuş sunt împreună de șase luni. Însă, aceste sărbători și le vor petrece separat.

Sorin Mărcuș a plecat, alături de câțiva prieteni, într-o călătorie la care mulți aventurieri visează. Vacanța lor include trei destinații, conform Click.ro, Australia, Noua Zeelandă și Papua Noua Guinee.

„Spre aeroport cu sufletul meu pereche. Emoţie, bucurie, un pic de tristeţe… Ne vom vedea, totuşi, curând”, a scris Mărcuş, pe Facebook.

Motivul pentru care cei doi nu își vor petrece sărbătorile împreună este acela că, în momentul în care Sorin Mărcuș și prietenii săi au plătit pentru această vacanță, afaceristul și Florentina Opriş nu formau încă un cuplu.

Florentina Opriș și Sorin Mărcuș, împreună de șase luni

Confirmarea relației celor doi a fost făcută în urmă cu doar câteva săptămâni. Declarația afaceristului a fost făcută pe Facebook, în ziua în care a organizat un parastas în memoria mamei sale, care a murit în urmă cu un an.

«Ieri a fost o zi specială pentru mine … Mulțumesc rudelor si prietenilor mei care au fost într-o zi scăldată de zazele soarelui de toamnă târzie la mormântul mamei mele care acum un an a plecat la cele sfinte …
Mulțumesc Rita Muresan pentru minunata cină , cum doar tu stii să o faci , alături de bunii tăi prieteni ..
Mulțumesc Dragoș Rădulescu si La Mulți Ani !Ai o casă si o familie minunată !
Mulțumesc Andrei Duban pentru seara specială cu bancuri si voie bună de la Șarpele Roz !
Mulțumesc Florentina Opris pentru că exiști!», a mai scris el pe Facebook.

Prima relație după moartea soțului

Pentru Florentina Opriș, aceasta este prima relație după moartea soțului său, în ianuarie 2012, cu care s-a căsătorit în 1988. Sorin Opriş, fost sportiv de performanţă, suferea de o maladie foarte rară. Cu doi ani înainte de moartea soțului său, Florentina Opriș povestea despre suferința soțului său. “Sunt foarte supărată! Soţul meu suferă de o maladie foarte rară, care apare o dată la cinci ani în lume. Şi doctorii sunt uimiţi de cazul lui, mai ales că a fost un om foarte sănătos, sportiv, nu a avut niciodată probleme. I s-a dezvoltat un muşchi în interiorul corpului şi mai grav este că nu prea se poate face nimic. Operaţia este exclusă, pentru că muşchiul acesta anormal este crescut aproape de inimă şi cuprinde o parte din vasele de sânge crescute în jurul ei. Operaţia ar fi foarte riscantă şi medicii nu o recomandă. Încercăm acum mai multe terapii alternative şi ne rugăm la Dumnezeu să trecem cu bine peşte şi să se facă bine!”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X