De ce folosește Ariana Grande multe lucruri poate că nu mai e o nouate. Având în vedere cât de mediatizată este. Și cât de folosită este, totodată , în diverse campanii publicitare.

Ariana Grande are o mulţime de fani care îi urmăresc fiecare mişcare. Numai pe Instragram are aproape 117 milioane de followers. Totuşi, nici cei mai înfocaţi stalkeri nu ştiu multe despre cântăreaţă.

Bine, ei știu de exemplu că Ariana este noul ambasador Givenchy. Iar coada ei de cal e «vedetă» în campanie. Frizura tip “Ponytail” a devenit o amprentă a imaginii sale. Dar, surpriză! Ariana a povestit că extensiile folosite îi acoperă părul natural. Care este tocit şi prea deteriorat pentru a-l scoate în evidenţă. Pe lângă toate acestea, Ariana este și imaginea a diverse produse cosmetic. Dar mai mult decât atât, spune că are un pont pentru tenul perfect.

De ce folosește Ariana Grande așa ceva?

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Se pare că este simplu, doar că trebuie urmați anumiți pași. Și trebuie folosite anumite lucruri. Deci, iată de ce ai nevoie pentru a avea un ten ca al Arianei GrandeMai întâi ea folosește un mojar și un pistil. Pune trei căpșuni în mojar, le pisează și le aplică pe față, folosind mișcări circulare timp de 3-4 minute. Apoi se clătește pe față și are tenul curat. . Totuși, înainte de a-ți pune așa ceva pe față e bine să testezi pe o porțiune mică de piele. Dacă nu apar iritații sau alte simptome, poți aplica masca pe față.

De ce sunt căpșunile bune pentru ten explică specialiștii. Ele sunt sunt pline de vitamina C și conțin anumiți acizi alfa. Care ajută la exfolierea pielii. Măștile cu căpșuni sunt recomandate în special dacă pielea e obosită, deteriorată sau predispusă la acnee.