}

De ce a făcut AVORT Bianca Drăgușanu. VEZI ADEVĂRATUL MOTIV pentru care a renunțat la sarcină

De ce a făcut AVORT Bianca Drăgușanu. VEZI ADEVĂRATUL MOTIV pentru care a renunțat la sarcină
De ce a făcut AVORT Bianca Drăgușanu. VEZI ADEVĂRATUL MOTIV pentru care a renunțat la sarcină

Probleme o urmăresc pe Bianca la tot pasul. Imediat după nunta cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu s-a internat la o clinică din Ungaria, pentru o intervenție la picioare.

Acum, Bianca trece prin clipe extrem de grele, după ce a făcut un avort.

Însărcinată în numai trei săptămâni, Bianca Drăgușanu a mers sâmbătă, la o clinică din București, unde a făcut un avort. Avortul a fost făcut la recomandarea medicului, ca urmare a operației pe care a suferit-o în Ungaria, la finele lunii octombrie.

Informația a fost confirmată de soțul Biancăi, Victor Slav, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Aseară, după ce s-a aflat despre faptul că a făcut un avort, informație pe care ar fi dorit să o țină secret, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj pe Facebook, în care explică motivul intervenției: Am renunțat la sarcină deoarece am luat acum câteva luni un tratament, iar fătutul avea 90% șanse să nu supraviețuiască”.

Zeci de comentarii de susținere au fost postate pe pagina de Facebook a Biancăi Drăgușanu

BIANCA avort

Cătălin Botezatu, despre avortul Biancăi

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, designerul Cătălin Botezatu, a declarat, aseară, la emisiunea Un show păcătos, că nu vrea să comenteze prea mult subiectul. „Nu discut, cu tot respectul, nu ştiu nimic. Nu mă interesează, dar nu în sensul ăla. Dacă a pierdut sarcina, sincer îmi pare rău, în rest, nu comentez. Nu ştiu ce probleme are, dacă le-a rezolvat. Când era la Capatos, a lansat ideea că e însărcinată cu Cristea şi am zis că îl iubeşte foarte tare. Sarcina pentru Bianca e un risc foarte mare. Dacă va fi să fie mamă, sunt sigur că veţi vedea o mamă extraordinar de iubitoare şi grijulie. Bianca e o persoană foarte sensibilă”. Botezatu a mai spus că Bianca și-ar pune în pericol viața dacă ar rămâne însărcinată acum, din cauza unor probleme de sănătate.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X