De ce a renunțat Andra la scaunul de jurat de la Vocea României: „Mi-am dat seama că trebuie să spun stop…”

De ce a renunțat Andra la scaunul de jurat de la Vocea României: „Mi-am dat seama că trebuie să spun stop…”
De ce a renunțat Andra la scaunul de jurat de la Vocea României: „Mi-am dat seama că trebuie să spun stop...”
Autor:

De ce a renunțat Andra la Andra scaunul de jurat de la Vocea României: „Mi-am dat seama că trebuie să spun stop…”

De ce a renunțat Andra la scaunul de jurat de la Vocea României! Turneele, videoclipuri și colaborări muzicale au făcut-o pe Andra să ia o decizie clară în ceea ce privește scaunul de jurat de la Vocea României.

„După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, știind că este cea mai bună decizie acum! De Românii au talent sunt mult mai atașată după 9 sezoane încheiate. Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo”, a fost mesajul transmis de Andra.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X