De ce a murit Cristina Țopescu!? Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, a murit la numai 59 de ani. Jurnalista a fost găsită decedată duminică seara, în locuința sa dintr-un complex din comuna ilfoveană Tunari.

Update! Potrivit primelor informații de la medicii legiști, Cristina Țopescu ar fi înghițit diazepam.

Acest medicament se eliberează din farmacii numai pe bază unei rețete prescrise de medici pentru tratarea mai multor afecțiuni psihice.

Printre efectele secundare provocate de obicei de diazepam se numără somnolența și problemele de coordonare.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Deși nu se cunoaște adevărata cauză a decesului, Marie Jeanne a spus că nu a avut nicio problemă de sănătate din ceea ce știe.

De ce a murit Cristina Țopescu!? Nu avea probleme de sănătate

”Ea dorea să facă lucruri pentru copiii ei. Cristina era foarte preocupată, pe lângă tot ce făcea pentru animale. Sunt absolut șocată. Nu am crezut că e adevărat. Fiecare dintre noi era ocupată cu altceva și nu am apucat să ne vedem. Anul ăsta nu am apucat să vorbesc cu ea.

Se întâmpla să nu vorbim câte 2-3 săptămâni și apoi reluam. Era un om activ, extrem de dinamică, reușea să găseasca de fiecare dată o speranță în orice proiect.

Nu avea probleme de sănătate. Este cel mai bun om de interviu pe care l-a avut presa românească”, a spus seara trecută prietena Cristinei.

„Era un profesionist adevărat. A muncit toată viața, dar niciodată nu s-a ferit de muncă. Nu avea probleme financiare atât de grave. Era o persoană echilibrată, dar se enerva când lupta pentru o cauză și nu găsea înțelegere. Este o seară neagră pentru presa românească şi e greu de acceptat aşa ceva” , a declarat Marie Jeanne Ion, colegă cu Cristina Țopescu.

Reamintim că, după spusele sale, din cauza unor erori medicale, jurnalista nu va mai putea face copii niciodată. Însă, după cum spunea ea,  are copii „ai altei specii” și vorbește mereu despre marea ei dragoste pentru necuvântătoare.

Chiar dacă nu avea moștenitori, celebra vedetă TV nu era singură. Pentru cei ce nu știu, Cristina se implica foarte mult în adopția animalelor străzii, punându-și la bătaie timpul ei liber, casa și mașina. Acasă avea șapte animale de companie, însă doi dintre ei au fost găsiți morți, conform primelor informații.

Cristina Țopescu a fost o prezentatoare de televiziune, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.