evzmonden.ro Web analytics

De ce a fost interzisă Loredana pe timpul lui Ceaușescu. Artista a reamintit episodul trist din viața ei

De ce a fost interzisă Loredana pe timpul lui Ceaușescu. Artista a reamintit episodul trist din viața ei
De ce a fost interzisă Loredana pe timpul lui Ceaușescu. Artista a reamintit episodul trist din viața ei

De ce a fost interzisă Loredana pe timpul lui Ceaușescu. Fosta  jurată în show-ul muzical Vocea României a povestit episodul trist petrecut în urmă cu mulți ani. Cântăreața care a început cariera la o vârstă foarte fragedă spune că totul s-a întâmplat la scurt timp de la lansarea primului său album „Bună seara, iubite”, care se bucura de mare succes la noi în țară.

Acela a fost momentul în care Loredana, cântăreața care avea doar 16 ani când a debutat,  a decis să părăsească România în detrimentul unei vieți noi, unei lumi pe care nu o cunoaștea și cu care trebuia să ia piept.

”Un alt moment negativ, dar care mi-a dat o altă viziune a ceea ce am de făcut și a adus o schimbare radicală în viața mea, a fost momentul când am aflat că deși aveam cel mai de succes album din România, primul meu album „Bună seara, iubite”, am fost interzisă la televiziune și, bineînțeles, și la radio.

A fost o perioadă foarte tristă în viața mea, pentru că aveam atâta energie, eram atât de dornică să împărtășesc toată bucuria mea de a cânta cu toți fanii mei, care deveneau din ce în ce mai mulți și mai împătimiți, și asta mă copleșa. Și faptul că cineva nu mă lăsa să cânt, nu am înțeles niciodată de ce. Dar mi-am dat seama că în meseria asta și, în general, o femeie trebuie să nu  depindă de un bărbat sau de o situație socială pentru că oricând lucrurile astea se pot schimba. Și atunci am realizat că trebuie să fiu foarte puternică și trebuie să devin și mai puternică pentru a putea rezista unei vieți noi, unei lumi pe care nu o cunoașteam și cu care trebuia să iau piept. Și atunci am luat calea pribegiei, cum se spune, și m-am dus în Italia și am luat-o de la zero. Am ajuns să fac televiziune acolo, după nu foarte mult timp, să am concerte și să-mi câștig acei bani cu care puteam să-mi duc mai departe visele. Adică să scriu muzică. Și așa am început să scriu muzică.  (…) Trebuie să învăț și să am curajul să pot să mă exprim direct prin muzica pe care eu o simt. Și asta au apărut primele mele albume, „Atitudine”, „Născută toamna”, „Tomilio”, în care m-am implicat și la muzică, și la versuri, și la orchestrație. Și am început să fac show-uri live și ușor, ușor am deprins această meserie de cântăreț live, pentur că e o mare diferență să cânți în studio și cu totul o altă abordare atunci când ești pe scenă”, declară Loredana, potrivit libertateapentrufemei.r.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Loredana a fost inca de la inceput o interpreta buna si de succes, piese bune si moderne. Nu mai spun ca era si frumoasa si sexoasa.
    Asadar avea toate calitatile ca sa i se dea in cap ptr ca reprezenta un pericolptr dinozaurii consacrrati din muzica usoara de atunci.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X