De câte ori a trecut pe la școală Nicolae Guță te va surprinde. Nicolae Guță, unul dintre cei mai îndragiți  maneliști, se pare că nu a trecut chiar ca gâsca prin apă prin școală și nici nu a prea ocolit sediul acesteia.  Cu siguranță fanii manelistului nu s-ar fi gândit niciodată că acesta a trecut pe la școală și deși vă spunem noi că nu prea i-a plăcut, totuși, intenția contează.

Este unul dintre cei mai vechi artiști de pe piața muzicală din România, dar și cel mai cerut în cadrul tuturor evenimentelor. Și cum din participarea la evenimente vin mulți bani ne  întreabăm câte clase are artistul, poate acesta să-i numere?

Citește și: Loredana Chivu, sarut pasional cu un manelist celebru! Asta le intrece pe toate

Potrivit informațiilor oferite de presă, Nicolae Guță nu prea a fost prieten cu școala, dar nici nu a fost paralel cu aceasta. Nicolae Guță a învățat la liceul „Apollonius” din Petroșani, acolo unde a stat nu mai puțin de 12 clase. Cu toare acestea, manelistul nu a absolvit examenul de Bacalaureat.

Notele care l-au împiedicat pe Guță să aibă bacalaureat

”Nicolae Guță a dat bacalaureatul și a obținut următoarele note: 1 la Limba Română, 3 la Matematică și 2 la Geografie, iar în dreptul numelui său a fost scris, așa cum ați ghicit deja, „Respins”.” a scris cancan.

Nicolae Guță s-a apucat de cântat la o vârstă extrem de fragedă, la numai 8 ani, așa că nu e de mirare faptul că nu prea a avut timp să dea pe la școală.