evzmonden.ro Web analytics

David Beckham a cedat si a spus ADEVARUL despre DIVORT. Dezvaluiri EXPLOZIVE despre CASNICIA cu Victoria: „A fost o muncă GREA…”

David Beckham a cedat si a spus ADEVARUL despre DIVORT. Dezvaluiri EXPLOZIVE despre CASNICIA cu Victoria: „A fost o muncă GREA…”
David Beckham a cedat si a spus ADEVARUL despre DIVORT. Dezvaluiri EXPLOZIVE despre CASNICIA cu Victoria: "A fost o muncă GREA..."

Chiar de la inceputul relatiei dintre David si Victoria Beckham au aparut numeroase zvonuri cu privire la separarea celor doi. Presa internationala nu a incetat sa ofere speculatii care de care mai aberante despre celebrul cuplu britanic. In momentul de fata se spune ba ca asteapta inca un copil, ba ca sunt in pragul divortului.

David Beckham a cedat si a vorbit despre casnicia sa cu Victoria dupa ce s-a zvonit ca au divortat. Faimosul cuplu a fosta adesea tinta frecventa a speculatiilor, unele mai mincinoase decat altele. In acest context, fostul fotbalist si-a deschis sufletul in fata unui reporter si a facut cateva declaratii intime, scrie verdict.ro

David Beckham a vorbit despre căsătoria cu Victoria, pe care a descris-o ca fiind o „muncă grea”. Tot el a precizat că relația lor a devenit mult mai complicată odată cu trecerea timpului.

„Atunci când ești căsătorit pentru o perioadă la fel lungă ca în cazul nostru, este o muncă grea. Devine puțin mai complicat. Câteodată lucrurile mărunte fac cea mai mare diferență. Am observat asta cu copiii mei”, spune David Beckham, în teaserul unui interviu acordat show-ului The Sunday Project.

David și Victoria Beckham sunt casatoriti de 19 ani și au impreuna patru copii: Harper, Cruz, Romeo și Brooklyn.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X