Dating online: cum poti sa dai gres cand flirtezi prin mailuri

Dating online: cum poti sa dai gres cand flirtezi prin mailuri
Dating online: cum poti sa dai gres cand flirtezi prin mailuri

Intr-o relatie de durata conteaza, in primul rand, compatibilitatea, partenerii ajungand deseori sa treaca peste lucruri superficiale si aparenta.
Insa, cand vine vorba de primele etape ale flirtului, pasesti pe un teren minat si poti, printr-o nesabuinta, sa dai gresi si sa alungi potentialul partener pe care ai pus ochii.

Cand abia cunosti o persoana si faci schimb de numere de telefoane si adrese de email, se intampla des ca, pana la prima intalnire sau chiar intre primele rendez-vousuri, sa discuti multi prin emailuri, pe messenger sau pe Facebook.

Discutiile online pot dura ore intregi. Pe cat de placute sunt, pe atat de multe sanse exista, insa, sa o dai in bara, atat din cauza limitelor de comunicare, cat din cauza unor greseli proprii.

Iata cele mai frecvente trei greseli facute in comunicarea online prin care iti poti indeparta potentialul partener:

Atentie la adresa de e-mail si la font!

Si ce daca tie iti place fontul Comic Sans, bolduit si colorat in rosu si mov in degradeuri. Cel care nu te cunoaste cu siguranta va ridica cel putin o spranceana cand va primi un mesaj de la tine cu un astfel de scris. Situatia se aplica si in cazul barbatilor! Nu trebuie sa fie evident de la primele randuri ca el este mare fan Steaua, folosind culorile rosu si albastru in scriitura.

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X