Simona Halep a pierdut azi meciul decisiv în fața Karolinei Pliskova și, ca urmare, a fost eliminată de la Turneul Campionelor.

În timpul partidei, antrenorul australian Darren Cahill, care o asista pe româncă, a izbucnit, în momentul în care Simo a venit la marginea terenului pentru un sfat.

Așa cum relatează portalul www.stiripesurse.ro, reacția lui Cahill a fost însă în zadar, pentru că Simona, deși admonestată de australian, dar totodată îmbărbătată, nu și-a găsit cadența și a fost învinsă.

“Simona, Simo, uită-te la mine!

În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri!

Citește și:

Trebuie să intri în meci. Concentrează-te pe teren. Nu ai avut niciun motiv să pierzi cum ai făcut-o aici.

Pierzi energie, pierzi adâncime în lovituri. Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set? Uită de scor!

Cum o să închei acest meci? Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi.

Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi să continui aşa cum ai făcut-o în ultimele e game-uri şi nu ai nicio şansă.

Aşa că măcar acordă-ţi o şansă şi intră din nou în meci! Fii tu însăţi! Joci destul de bine încât să fii din nou în postură câştigătoare, îţi pui din nou energia pe teren, o să câştigi acest meci!

Citește și:

Am încredere totală! Ia punct cu punct! Ai de ales. Este vorba de cum te defineşti tu ca sportiv şi ca şi concurent! Nici măcar nu e vorba despre rezultat aici, ci despre cum ai arătat în ultimele 15 minute. Aşa că, dacă eşti gata să o faci, fă-o! Hai!”, i-ar fi spus Cahill pe teren lui Simo.