Recent, Daniela Gyorfi, cântăreața română de origine maghiară, a postat pe o pagina personală de socializare o fotografie, însă admiratorii săi au criticat-o dur pentru look-ul afișat, afirmând că este schimbată din cauza numeroaselor operații estetice. După acest episod rușinos, cântăreața a explicat, în emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, câte intervenții de acest fel are.

„Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a spus Daniela Gyorfi la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.

Reamintim că într-un interviuacordat recent pentru Antena Stars, îndrăgita cântăreață a spus ce tratamente corporale face și care este regimul ei alimentar. Cântăreața a mai spus ce îi aduce un plus în ceea ce priveşte silueta ei demnă de invidiat.

„Trebuie să recunosc că nu neapărat că mă abţin, de când mă ştiu, nu neapărat că ţin un regim strict. Îmi plac şi mie cartofii prăjiţi, îmi plac şi mie dulciurile, dar mă recompensez pentru că nu beau, nu fumez, nu beau băuturi acidulate, nu mănânc tocăniţe, când şi când supe, supe creme, dar mă rog… destul de rar. Mănânc salate, foarte multe fructe. Am grijă la ce mănânc şi încerc măcar odată pe săptămână să îmi fac de cap în sensul că mănânc ceea ce îmi place. 67 centimetri în talie. (…) Când am fost gravidă am luat aproape 11 kilograme. Mai fac acasă câteva, 30 de minute… Trebuie să faci, trebuie continuitate. Timpul meu este foarte limitat. Compensez, fac dansuri”, a spus Daniela Gyorfi pentru Antena Stars.