evzmonden.ro Web analytics

Dani Oţil RUPE TĂCEREA! Îi este RECUNOSCĂTOR Mihaelei Rădulescu pentru VIAŢA SEXUALĂ pe care o are – DEZVĂLUIRI PICANTE!

Dani Oţil RUPE TĂCEREA! Îi este RECUNOSCĂTOR Mihaelei Rădulescu pentru VIAŢA SEXUALĂ pe care o are – DEZVĂLUIRI PICANTE!
Dani Oţil RUPE TĂCEREA! Îi este RECUNOSCĂTOR Mihaelei Rădulescu pentru VIAŢA SEXUALĂ pe care o are - DEZVĂLUIRI PICANTE!

Dacă spui Dani Oțil e imposibil să nu-l asociezi și cu fosta lui, celebra Mihaela Rădulescu. Nu îl definește pe prezentator statutul de fost iubit al divei de la Monaco, însă foarte multă lume încă se mai întreabă dacă la finalul relației, cei doi au declarat-o o dragoste imposibilă sau o lecție învățată.

În urma desparţirii de Mihaela Rădulescu, simpaticul prezentator TV a hotărât a tras cortina peste viața lui personală, după plecarea Mihaelei. S-a zvonit atunci că cei doi au pus frână pentru că el ar fi vrut căsnicie și ea libertate.

În cadrul unei emisiuni TV, Dani a dat cărţile pe faţă şi a vorbit fără perdea despre relaţia de prietenia pe care o are cu celebra Mihaela Rădulescu, căreia ii mulţumeste pentru lecţiile sale, pe care le-a pus în practică în viaţa sexuală pe care o are în prezent.

Dani Oţil a declarat cu sinceritate că a trecut prin momente dificile dupa despărţirea de Mihaela, momente in care s-a simţit descurajat si plin de gânduri mai puţin pozitive.

Sursa: B1.ro


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X