evzmonden.ro Web analytics

Dani Oțil, DEZVĂLUIRI INTIME: “Am plâns pe ascuns. Mi-au dat lacrimile când ne-am despărțit”

Dani Oțil, DEZVĂLUIRI INTIME: “Am plâns pe ascuns. Mi-au dat lacrimile când ne-am despărțit”
Dani Oțil, DEZVĂLUIRI INTIME: "Am plâns pe ascuns. Mi-au dat lacrimile când ne-am despărțit"

Dani Oțil, DEZVĂLUIRI INTIME! Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru antenastars.ro, Dani Oţil, unul din cei mai carismatici prezentatori TV de la noi, în vârstă de 37 de ani, a vorbit despre cum era viaţa lui înainte să devină celebru şi ce l-a motivat să meargă mai departe.

„Am 12 ani de televiziune şi vreo 10-11 ani de radio. Trebuie să îmi pun ouăle în mai multe coşuri, încerc să investesc. Am fost motivat de foame, am fost sărac. Noi cei din Reşita, care am reuşit ceva, trebuie să îşi amintească mereu că nu au avut un start foarte bun. 

Eu m-am chinuit să-mi plătesc prima chirie, după care m-am gândit la succes (…) Nu mi-am pus obiective foarte sus. Îmi imaginam a fi un om care face munca asta în mod corect Nu am ştiu acum zece ani că va fi foarte tare treaba asta”, a spus vedeta TV.

Şi asta nu e tot, Dani Oţil şi-a amintit care a fost ultimul moment când a plâns, vorbind cu tristețe despre momentul când s-a întâlnit cu dirigintele: „Ultima dată, am plâns pe ascuns, ieri la întâlnirea de 20 de ani. M-am întâlnit cu dirigul şi mi-a reconfirmat două lucuri: că pentru el sunt tot Dani şi că prin ochii lui facem un lucru important. Mi-au dat lacrimile după ce m-am despărţit de el”, a mai povestit fostul iubit al Mihaelei Rădulescu.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X