Dani Otil a spus lucrurilor pe nume! Dezvaluiri INCREDIBILE despre Mihaela Radulescu: “Imi lipsesc mesajele tale.”

Deși nu mai formează un cuplu de mult, Dani Otil si Mihaela Radulescu au o relație specială. Chiar daca vedeta ProTV este de ceva timp cu Felix Baumgartner, Dani isi aduce aminte zambind despre relatia cu Diva de Monaco, care l-a marcat.

Nu i-a fost ușor, dar cu toate astea nu s-a dat bătut după despărțirea de Mihaela. Așadar, Dani a recunoscut deschis că nu i-a fost ușor să spună adio femeii pe care a iubit-o sase ani.

„Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă” , a declarat realizatorul matinalului de la Antena 1, în urma cu ceva timp.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-ți mai ia interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj” , i-a transmis Dani fostei sale iubite, conform fanatik.ro.