Dani Otil a fost prins.  Prezentatorul emisiunii de la Antena 1 și Ștefan Bănică au iubit în trecut aceeași femeie, pe Mihaela Rădulescu. În emisiunea pe care Dani o prezintă, Neatza, artistul a fost invitat și a vorbit despre concertul de Crăciun, care sărbătorește în decembrie majoratul 18 ani de tradiție neîntreruptă.

„Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…”, a spus Dani, arătând spre Ștefan, în hohotele de râs ale celor din platou.

Amuzat, cântărețul i-a răspuns: „Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!’, a replicat Ștefan, apropo la faptul că Dani a recunoscut, oficial, relația cu Gabriela Prisăcariu.

 Dani: “LA VÂRSTA TA MAI ASCULȚI DE-O PĂSĂRICĂ?”

Citește și:

Pentru că nu s-a putut abține, vedeta de la Antena 1 a continuat: „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”, la care Ștefan: „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică! Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!’, a continuat Ștefan.

Reamintim că după luni bune în care Gabriela Prisăcariu a urcat imagini sau filmări din viața privată alături de Dani Oțil doar pe Instagram Stories, zilele trecute, Gabriela Prisăcariu a postat prima poză alături de iubitul ei, în dreptul căreia, iubita lui matinalului a pus un emoticon haios.

Citește și:

“ În sfârșit, o poză împreună 😋”, “Ce ochi frumoși! Haideți cu copilul! 😁😍”, “Parca și semnați 😉 Nu cred că Dani s-ar fi potrivit cu cineva mai bine decât se potrivește cu tine. ☺️”, “Gemeni 😎”, “Vai cat de frumosi sunteti. Amandoi sunteti superbi.❤️ sunt doar câteva dintre comentariile pozitive lăsate de fani la postarea de mai jos a frumoasei vedete.