Dani Otil a fost prins. Cine-i ea? Cea mai mare lovitura dupa Mihaela Radulescu!

Dani
Dani Otil a fost prins. Cine-i ea? Cea mai mare lovitura dupa Mihaela Radulescu!
Autor:

Dani Otil a fost prins.  Prezentatorul emisiunii de la Antena 1 și Ștefan Bănică au iubit în trecut aceeași femeie, pe Mihaela Rădulescu. În emisiunea pe care Dani o prezintă, Neatza, artistul a fost invitat și a vorbit despre concertul de Crăciun, care sărbătorește în decembrie majoratul 18 ani de tradiție neîntreruptă.

„Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…”, a spus Dani, arătând spre Ștefan, în hohotele de râs ale celor din platou.

Amuzat, cântărețul i-a răspuns: „Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!’, a replicat Ștefan, apropo la faptul că Dani a recunoscut, oficial, relația cu Gabriela Prisăcariu.

 Dani: “LA VÂRSTA TA MAI ASCULȚI DE-O PĂSĂRICĂ?”

Pentru că nu s-a putut abține, vedeta de la Antena 1 a continuat: „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”, la care Ștefan: „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică! Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!’, a continuat Ștefan.

Reamintim că după luni bune în care Gabriela Prisăcariu a urcat imagini sau filmări din viața privată alături de Dani Oțil doar pe Instagram Stories, zilele trecute, Gabriela Prisăcariu a postat prima poză alături de iubitul ei, în dreptul căreia, iubita lui matinalului a pus un emoticon haios.

“ În sfârșit, o poză împreună 😋”, “Ce ochi frumoși! Haideți cu copilul! 😁😍”, “Parca și semnați 😉 Nu cred că Dani s-ar fi potrivit cu cineva mai bine decât se potrivește cu tine. ☺️”, “Gemeni 😎”, “Vai cat de frumosi sunteti. Amandoi sunteti superbi.❤️ sunt doar câteva dintre comentariile pozitive lăsate de fani la postarea de mai jos a frumoasei vedete.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X