Dani Mocanu, mesaj dur la adresa ”DUȘMANILOR” după ce a fost eliberat: „E normal să nu mă haliți”

Dani Mocanu, celebrul manelist care a primit un trofeul de aur din partea Youtube după ce a atins numărul impresionant de un milion de abonați, a transmis un mesaj dur la adresa dușmanilor săi.

În acest sens, Dani Mocanu a transmis un mesaj clar pentru cei care nu îl plac. În mesajul transmis pe Facebook, manelistul a trecut în revistă evenimentele petrecute pe parcursul reținerii lui de către organele competente.

Am 27 de ani și am produs câteva milioane de euro până acum și produc în continuare sume colosale

Citește și: Loredana Chivu, sarut pasional cu un manelist celebru! Asta le intrece pe toate

„Am spart topurile din aceasta țară și e normal să nu mă haliți. Când am început să deranjez prea tare, m-au arestat și v-ați bucurat cu toții de necazul meu, dar v-am tăiat pofta din nou când ați văzut că a doua zi m-am întors acasă. E normal să nu mă haliți. Aţi încercat mulți să îmi faceți rău din toate punctele de vedere, dar v-ați lovit de o barieră pe care nu o puteți ridica decât la comanda mea. Am 27 de ani și am produs câteva milioane de euro până acum și produc în continuare sume colosale. E normal să nu mă haliți”, este mesajul postat de Dani Mocanu pe Facebook, informează spynews.ro.

Reamintim că Dani mocanu a fost afectat emoțional de cazul fetelor dispărute din Caracal. Cântărețul de manele i-a criticat atunci pe cei responsabili de această dramă care a șocat o țară întreagă, după ce a fost săltat de mascați. El crede că reținerea lui a avut ca scop distragerea atenției opiniei publice de la cazul din Caracal.

„Încercați să vă scoateți, panaramelor. Gata, vreti să vă reparați greșeala că ați localizat repede o prostituată…. Terminaților, din cauza voastra a murit atâta lume… aveți noroc că suntem o țară de frumoși că altfel nu aveați curaj să faceți atâtea manevre pe față. Dacă eram o țară de curajoși, să ieșim în stradă, să vă călcam în picioare și să intrăm în birouri peste voi, să vă dăm foc și să vă aruncăm pe geamuri, cum au făcut prin alte țări, nu mai făceați voi atâtea”, este mesajul lui Dani Mocanu, revoltat de drama din Caracal