Dani Mocanu acuzat de proxenetism. Dani Mocanu acuzat de proxenetism. Cântărețul de manele se află în centrul unui mare scandal. El a fost acuzat de o tânără că i-a cerut să se prostitueze pentru el. Uite ce s-a întâmplat şi cum se apără manelistul.

Tânăra care îl acuză pe Dani Mocanu că a obligat-o să se prostitueze pentru el a venit în platou la emisiunea „Acces Direct”, să povestească tuturor ce s-a întâmplat când ea avea doar 15 ani jumate. Bianca , blonda care a apărut și în câteva dintre videoclipurile manelistului, a mai spus că spre sfârșitul relației, acesta a și amenințat-o.

Dani Mocanu, acuzat de proxenetism. Am fost cu el de la 15 ani jumate

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urma să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, a afirmat Bianca.

Dani Mocanu a intervenit telefonic. El a mărturisit că nu a avut nici o relație cu Bianca ci o relatie bazata doar pe atracție sexuală.

”Dacă are atâtea dovezi că am făcut și am dres, de ce vine la tv, să se ducă la Poliție”, a spus sec manelistul. Care a completat: ”Nu am avut nicio relație, m-am culcat de două ori cu ea, atât!”

„De ce mă acuză de aceleaşi prostii din nou după un an şi jumătate? Ea nu a avut nicio relaţie cu mine şi nu am ameninţat-o că postez vreun filmuleţ”, a conchis manelistul, potrivit cancan.ro.