Dăncila da lovitura după dezvăluirea momentului? Acum se știu și mai multe

Înainte de carieră, personalitățile din politica românească sunt oameni, au familie și copii. Iar într-un interviu pe care l-a acordat alături de soţul ei, Cristinel, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a povestit cum a fost prima întâlnire cu socrii. Fragmentul din interviu a fost postat de contracandidatul lui iohannis pe pagina sa de Facebook.

 „Venise de la oraş şi am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară”, a Cristinel Dăncilă.

”Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraş. Venise de la oraş şi am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară. Au ieşit tata, mama. Tata, mama, că prezint viitoarea mea soţie”, a povestit Cristinel Dăncilă.

Citește și: Liviu Dragnea trece prin clipe de coșmar! Politicianul e terminat: A murit...

Viorica Dăncilă a povestit cum a fost prima întâlnire cu părinții soțului său: „Era prima întâlnire cu socrii, era normal să existe emoţii. Am avut noroc şi am învăţat un lucru, că şi eu trebuie să fiu la fel şi că aceeaşi dragoste pe care am primit-o eu de la socrii mei şi aceleaşi aprecieri trebuie să le transmit mai departe soţiei fiului meu”, a completat Viorica Dăncilă.

Soţul Vioricăi Dăncilă a afirmat că cel mai mult a fost încântat că s-a adaptat condiţiilor de la ţară.

„În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis… m-a tras deoparte şi mi-a zis: <Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineaţă măcănitul raţelor?>. Stai liniştit, tată, că o să vezi că da”, a mai spus soțul fostului prim-ministru al României .

 

Primul interviu cu soții Dăncilă #1

Cum a început o căsnicie frumoasă, de 36 de ani. Vă invităm să urmăriți un fragment din primul interviu cu soții Dăncilă!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 21 noiembrie 2019