Dăncilă a fost UMILITĂ! O prezentatoare TV a făcut-o praf în direct, la TV: „S-a rebranduit, s-a scuturat de trei ori și a devenit altcineva…”

Dăncilă a fost UMILITĂ! O prezentatoare TV a făcut-o praf în direct, la TV: „S-a rebranduit, s-a scuturat de trei ori și a devenit altcineva…”
Dăncilă a fost UMILITĂ! O prezentatoare TV a făcut-o praf în direct, la TV: „S-a rebranduit, s-a scuturat de trei ori și a devenit altcineva...”
Autor:

Dăncilă a fost UMILITĂ! O prezentatoare TV a făcut-o praf în direct, la TV: „S-a rebranduit, s-a scuturat de trei ori și a devenit altcineva…”

După ce liderului PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, Viorica Dăncilă este criticată zilnic de nenumărate persoane pentru schimbarea fulgerătoare. Printre aceștia se numără și Denise Rifai care a abordat același subiect, miercuri seara, în emisiunea de la Realitatea TV, spunând că s-a rebranduit.

„Nu mai putem să-i spunem Viorica Dăncilă, pentru că am văzut că s-a rebranduit, s-a scuturat de trei ori și a devenit altcineva. A devenit Vasilica. Viorica a devenit Vasilica și vrea să fie noul Liviu Dragnea. Dacă vor exista acești social-democrați care să își dorească binele partidului lor, moțiunea opoziției ar avea șanse sa treacă. Dacă trece moțiunea, Dăncilă va fi în secunda unu nimeni în drum pentru PSD. Da’ nimeni… Repede s-a scuturat Vasilica. S-a scăpat… De Dragnea. Vasilica nu mai există dacă pică Guvernul.

Mâine la Cotroceni vom vedea ceremonia de semnare a pactului politic, iar printre altele va prevede interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție. Acest pact va fi semnat de toate partidele din opoziție, dar nu și de PSD-ALDE, cele două partide care dețin cu lejeritate majoritate în Parlament,” a spus Denise Rifai, potrivit stiridiaspora.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Numai urata si rautatea de denis rifai putea sa o faca praf pe doamna Dancila. Te sfatuim sa mai taci din gura , ca atunci cand o deschizi esti cumplit de urata si plina de rautate. Cred ca in gusa viperei nu exista atat de mult venin cat exista in gusa ta. Ne umpli de venin ca un vampir care isi incarca alesii cu sange veninos. Cred ca o femeie mai rea ca tine nu exista. Nu degeaba se zice ca cine este urat este si rau si trebuie sa te feresti de astfel de oameni. Dar ce sa facem cu tine care apari in fiecare seara la tv. Singura solutie , telecomanda.

  • Numai urata si rautatea de denis rifai putea sa o faca praf pe doamna Dancila. Te sfatuim sa mai taci din gura , ca atunci cand o deschizi esti cumplit de urata si plina de rautate. Cred ca in gusa viperei nu exista atat de mult venin cat exista in gusa ta. Ne umpli de venin ca un vampir care isi incarca alesii cu sange veninos. Cred ca o femeie mai rea ca tine nu exista. Nu degeaba se zice ca cine este urat este si rau si trebuie sa te feresti de astfel de oameni. Dar ce sa facem cu tine care apari in fiecare seara la tv. Singura solutie , telecomanda.Ne Ai cerut parerea Lasa un comentariu ,zice ,am lasat ,de ce nu este acceptat? Pentru ca avem alte obtiuni? Este libertate de exprimare.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X