evzmonden.ro Web analytics

Dana Săvuică, prima dată când vorbește despre căsnicia ei eșuată: ”Am încercat tot ce a fost posibil omenește”

Dana Săvuică, prima dată când vorbește despre căsnicia ei eșuată: ”Am încercat tot ce a fost posibil omenește”
Dana Săvuică, prima dată când vorbește despre căsnicia ei eșuată: ”Am încercat tot ce a fost posibil omenește”

Lumea, de-a lungul anilor, a îndrăgit-o pe Dana Săvuică mai mult pentru puterea ei de a spune lucrurilor pe nume, pentru capacitatea de a expune aproape orice subiect tabu fără a stârni situații jenante. Deși e o blondă frumoasă, atrăgătoare, Săvuică a devenit în principal un model urmat al femeilor, bărbații fi ind mai mult intimidați de ea

A vorbit adesea despre căsnicia ei și cum a făcut-o să meargă, ce compromisuri a bifat și ce dezamăgiri. Femeile care o urmăreau și poate chiar o invidiau pentru căsnicia ei, au avut un șoc, însă, în momentul în care Dana, cea cu mariajul perfect, și-a anunțat divorțul. Evz Monden a avut ocazia să-i adreseze Danei poate cea mai dificilă întrebare din ultimii ani, în cadrul emisiunii lui Paul Siserman, „Dialoguri cu gust”, de la Gold Fm 96,9.

A făcut tot ce era posibil omenește pentru a-și salva mariajul

 

Te mai vezi căsătorită sau acest legământ ți-a lăsat un gust amar?, a fost întrebarea cheie care a deschis cutia amintirilor și a făcut loc unor măturisiri nerostite până acum. „Am crezut că mă întrebi dacă mă mai văd cu fostul soț. Atunci era mai grea întrebarea”, a dat replică Dana imediat, ușurată că nu am sărit cu toate armele pe ea. „Eu am ținut foarte mult… Nici nu știu cum să zic… Am fost educată în spiritul de a avea o familie, o căsnicie. Am văzut asta la părinții mei. Ei sunt în continuare împreună, se iubesc, țin cu dinții de ideea de părinți, familie. În momentul în care am făcut și eu acest pas aveam 23 de ani, am făcut un copil. Mi-am dorit și eu foarte tare să am o familie și am făcut absolut tot ceea ce cred eu că a fost omenește posibil, din punctul de vedere al femeii din mine, să fiu și mamă și soție și iubită și de toate”, a mărturist blonda care a revoluționat rubricile cu sfaturi de cuplu în urmă cu mai bine de 10 ani.

Libertate înainte de toate

„Dar, am fost și o femeie foarte activă și liberă. La un moment dat am pus stop sau am zis «stop» la partea aceasta, a căsniciei. Nu contează ce s-a întâmplat. Eu nu am vorbit absolut deloc despre asta”, a spus Dana încercând să formuleze o explicație cât mai elegantă și mai onestă. Adevărul este că orice femeie se simte vulnerabilă, dezamăgită și învinsă atunci când trece printr-un divorț. Dar Dana Săvuică a găsit soluția care să îi distragă atenția de la acest eveniment pe care deși nu-l poate uita, a învățat să-l accepte ca fiind parte din viața ei. Urmele lăsate de o despărțire de acest gen nu lasă doar amintiri mai puțin plăcute, ci și teama de a nu se repeta.

A găsit o hrană pentru suflet

Deci, mai crede Dana în căsătorie? „În momentul de față nu mă văd condusă de ideea de a mă mărita din nou. Sunt singură, îmi văd de proiectele mele, călătoresc foarte mult în schimb. M-am înscris ca membru într-un club de călătorii și este o adevărată hrană pentru sufletul meu. Dacă îmi găsesc, poate, în timp, un partener care să împărtășească această bucurie a mea de a călători și vrea să continuăm viața așa, de ce nu? Dar să ajung la altar sau să mai îmi pun pirostriile pe cap sau să fiu iar nevastă… Nu cred că o să o mai fac. Nu cred!”, a conchis vedeta.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X