Dana Savuica este PRIMA romanca din PLAYBOY! Aparitie INCENDIARA in revista lui Hugh Hefner – FOTO

Dana Savuica este PRIMA romanca din PLAYBOY! Aparitie INCENDIARA in revista lui Hugh Hefner – FOTO
Dana Savuica este PRIMA romanca din PLAYBOY! Aparitie INCENDIARA in revista lui Hugh Hefner - FOTO

Ca orice moda din afara, aceea de a fi vedeta in Romania si a poza nud a intrat repede si pe piata de la noi! Aşadar, revistele cu renume mondial s-au lansat si pe plaiurile mioritice, iar nume sonore din tara noastra au acceptat sa pozeze pentru ele.

Prima romanca care care a pozat in revista lui Hugh Hefner este superba Daniela Savuica! La sfarsitul anilor ’90, vedeta a reusit sa sparga gheata prin aparitia pozelor sale nud in prima editie locala a revistei Playboy.

„A fost ceva de bun augur pentru mine. Eu sunt vărsător şi vărsătorii sunt aventurieri, adică le place să intre în proiecte provocatoare, dar nu sunt nebuni, adică îşi folosesc foarte bine inteligenţa. Am analizat pe toate părţile această apariţie a mea şi am considerat că va fi OK dacă lansez mesajul următor: eram la finalul carierei de model şi practic această apariţie a fost ca o odă, ca un tribut adus corpului, feminităţii şi frumuseţii mele, pentru că eu asta proiectam pe scenă ca manechin.

Practic, a fost un fel de „La revedere’ spus meseriei mele de model, urmând să deschid calea unei femei care îşi dorea o carieră în televiziune, un business. Acesta a fost mesajul meu în „Playboy’. În plus, fiind prima româncă din această revistă, am intrat în analele show-biz-ului românesc, e semnătura mea acolo. O dată eşti prima’, spunea Dana Savuica.

 

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X