Dana Săvuică, DEMENȚIALĂ la 49 de ani! A pozat aproape GOALĂ

Dana Săvuică, DEMENȚIALĂ la 49 de ani! A pozat aproape GOALĂ
Dana Săvuică, DEMENȚIALĂ la 49 de ani! A pozat aproape GOALĂ
Autor:

Dana Săvuică, DEMENȚIALĂ la 49 de ani!  Are 49 de ani și arată incredibil la această vârstă! De când a divorțat, Dana Săvuică, unul din cele mai cunoscute modele de la noi, parcă întinerește și arată demențial!

Prima româncă ce a avut curajul să se dezbrace pentru un pictorial în revista ”Playboy” s-a lăsat fotografiată în costum de baie pentru fani, cu o ținută extrem de sexy și a publicat imaginile pe Facebook.

 

Reamintim că Dana Săvuică a surprins de toată lumea când a decis să divorțeze de soţul ei, Răzvan Stanciu, după 22 de ani de căsnicie. Conform unor apropiaţi ai celor doi, Dana Săvuică și-a încheiat socotelile cu soțul ei fără scandal și au recunoscut după două luni că nu mai formează o familie.

”Cred că a sosit momentul să spun lucrurilor pe nume. (…) Nu am nimic de ascuns dar mi-am dorit să ies la înaintare atunci cand am simțit că sunt pregatită. În luna decembrie am divorțat pe cale amiabilă, la notar. Motivele le vom ține pentru noi, făcându-ne promisiunea să nu vorbim urât unul de altul întrucât am avut o relație frumoasă, cu dragoste și pasiune, avem un copil frumos și familii care trebuie respectate și protejate. Nu ne-a fost deloc ușor să încheiem relația noastră de 25 de ani. După ce am vândut casa în care am trăit zece ani, eu m-am mutat într-un apartament al familiei mele, urmând să-mi caut o locuință în viitorul apropiat”, a spus Dana Săvuică în urmă cu doi ani.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X