Dana Săvuică a vorbit despre MARELE său SECRET! Vedeta a cedat şi a povestit TOTUL: ”Regret și acum decizia luată …”

Dana Săvuică a vorbit despre MARELE său SECRET! Vedeta a cedat şi a povestit TOTUL: ”Regret și acum decizia luată …”
Dana Săvuică a vorbit despre MARELE său SECRET! Vedeta a cedat şi a povestit TOTUL: ''Regret și acum decizia luată ...''

Dana Săvuică, unul dintre cele mai de succes manechine pe care le-a avut România, a făcut întrerupere de sarcină pe vremea când avea doar 23 de ani. Vedeta a povestit acest moment în cadrul unui interviu, spunând că regretă și acum faptul că a făcut acest lucru.      

Dana Săvuică, care trăiește din plin viața de femeie divorțată după ce s-a separat de Răzvan Stanciu, este mama unei fete care se numește Julie și care i-a moștenit frumusețea.

Dana Săvuică, care arată de excepție în costum de baie la vârsta de 47 de ani, a avut o întrerupere de sarcină în urmă cu ani. Vedeta a mărturisit, în cadrul unui interviu, că regretă și acum faptul că a făcut chiuretaj.

“Am făcut un singur avort, imediat după nașterea copilului, și regret și acum decizia luată la cei 23 de ani pe care îi aveam”, dezvăluia Dana Săvuică, potrivit informațiilor publicate de libertatea.ro.

Dana Săvuică, fost manechin arată extrem de bine la o vârstă la care cele mai multe femei nici nu mai speră să întoarcă privirile bărbaţilor. Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, fiica acesteia, Julia Săvuică pare a-i moşteni senzualitatea mamei, cu care frumoasa blondă a frânt inimi de-a lungul anilor.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X