Dana Rogoz, despre drama peste care nu poate trece! La puțin timp după ce a devenit mamă pentru prima oară, tatăl Danei Rogoz s-a stins. Deși au trecut cinci ani de atunci, această pierdere i-a lăsat un gol imens în suflet și nu poate trece peste această suferită.

Dana Rogoz, despre drama peste care nu poate trece. Vedeta a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj impresionant,  alături de care a atașat o fotografie cu tatăl ei, în timp ce își ține în brațe nepotul.

„De ce vă scriu despre el? E ciudat. E încă acel subiect care îmi umezește ochii de lacrimi fără niciun fel de avertizare, în orice context. Imi fuge gândul cine știe cum și mă trezesc plângând. Apoi mă și sperii de lipsa de control de care dau dovadă. Si în condițiile acestea, de ce vă vorbesc voua tocmai despre el?!?!? Pentru că intr-un mod bizar am sentimentul că s-ar bucura. Mai ales azi, când tata ar fi împlinit 66 ani”, a scris Dana Rogoz pe contul de socializare, alături de care a atașat o imagine cu tatăl ei, în timp ce își ține în brațe nepotul.

Citește și: Coincidență uimitoare! Toate cele trei vecine din serialul „La bloc” sunt însărcinate!

Dana Rogoz

Reamintim că la 34 de ani, actrița va deveni mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut în pragul sărbătorilor de iarnă pe blogul personal.

Dana Rogoz a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Actrița spune că este foarte fericită că va aduce pe lume o fetiță.

Emoții uriașe pentru Dana Rogoz. Mi-e frică, și mă liniștesc…

„DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți! Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt.