Dana Rogoz, despre confruntarea dintre Olivia Steer și Dr. Mihai Craiu, pe subiectul vaccinării: „Un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în fata unora cu păreri…”

Dana Rogoz, despre confruntarea dintre Olivia Steer și Dr. Mihai Craiu, pe subiectul vaccinării: „Un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în fata unora cu păreri…”
Dana Rogoz, despre confruntarea dintre Olivia Steer și Dr. Mihai Craiu, pe subiectul vaccinării: „Un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în fata unora cu păreri...”
Autor:

Dana Rogoz, despre confruntarea dintre Olivia Steer și Mihai Craiu, pe subiectul vaccinării! În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, difuzată de Pro TV, moderatorul Gabriel Coveșteanu a dezbătut cu invitații săi Olivia Ster, soția lui Andi Moisescu, și medicul Mihai Craiu cel mai controversat subiect, vaccinurile. Aceștia au adus în discuție problema alumuniului din compoziția unor vaccinuri, dar și un caz particular de autism care ar fi apărut după vaccinarea ROR, potrivit dcnews.ro.

Pe marginea acestui subiect, după confruntarea dintre activista Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu, actrița Dana Rogoz a avut o reacție fără precedent pe Facebook, menționând că subiectul o întristează de faptul că „un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în faţa unora cu păreri, dar fără studii“, făcând referire la dezbaterea dintre cei doi invitați, pe care actriţa a şi ironizat-o.

„Felicit echipa Vorbeşte lumea pentru această întâlnire. Dar nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în fata unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant.

E ca şi când un structurist îţi spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simţit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou. Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment şi de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistenţă…”, a scris actrița pe Facebook.

Sursă foto: Facebook/ Dana Rogoz

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X