Dana Rogoz, COPLEȘITĂ de mesajele primite! Dezvăluiri de senzație: „Vreau să opresc timpul…”

Dana Rogoz, COPLEȘITĂ de mesajele primite! Dezvăluiri de senzație: „Vreau să opresc timpul…”
Dana Rogoz, COPLEȘITĂ de mesajele primite! Dezvăluiri de senzație: „Vreau să opresc timpul...”
Autor:

Dana Rogoz, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi se află la aproape 1500 de kilometri distanță de România. Actrița este plecată din țară și a spus că fiul său îi trimite mesaje audio care o emoționează extrem de tare.

Dana Rogoz este plecată în Varșovia fără fiul său, Vlad. Acesta a rămas acasă, însă îi trimite mesaje pe telefon, mesaje care o copleșesc foarte tare pe vedetă.

„Sunt plecată la Varșovia. Cum am ajuns în cameră de hotel, primesc pe WhatsApp de la Vlad o serie de mesaje audio în care îmi spune cât de mult mă iubește și cum sunt cea mai bună mamă din lume. Îți vine să leșini pe loc. Mă sufoc de dragul lui. Vreau să opresc timpul, căci știu că perioada acestor declarații nu va dura prea mult. Apropo, mame de copii mari, cât timp mai am să mă bucur de dragostea astfel împărtășită, fără cenzură, hiperbolizată, a fiului meu? #perfectumeu #sunttopita #celmaibunmomentalzilei #inregistraridenepretuit”, a scris Dana Rogoz pe contul său de socializare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X