Dana Rogoz, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, care si-a castigat faima din perioada „Abracadabra”, a rupt tacerea si a marturisit ca a fost abuzata.

Recent, Dana Rogoz a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre un subiect delicat și dureros: abuzul sexual.

Dana Rogoz povestește cum o simplă călătorie cu mijloacele de transport în comun se poate transforma într-o experiență destul de neplăcută. „Abramburica” spune că mulți bărbați – sub pretextul că mașina era aglomerată – își lipeau corpul de al ei, iar senzația era una foarte neplăcută. Și de parcă asta nu ar fi destul de rău, acești bărbați găseau tot felul de motive să le atingă pe fete ”ca din întâmplare”, Bineînțeles, și Dana a trecut prin astfel de ”experiențe” neplăcute.

Citește și:

Din păcate, chiar și în zilele noastre, acest fenomen nu a dispărut.

„Eu nu o să uit senzația pe care o aveam când un băr­bat se lipea cu corpul lui de spatele meu, sub pretextul că e foarte aglomerat, iar eu nu știam cum să mă retrag, cum să îmi schimb poziția, ca nu cumva să îl fac tot pe el să se simtă prost. Tot mie îmi era rușine de gândurile și temerile pe care le aveam, căci nu fuse­sem învățată că am dreptul să mă întorc și să îi spun pe un ton calm: „Stop! Vă rog fru­mos să vă retrageți doi pași! Și ar mai fi claxoanele, ridica­tul fustei, pus mâna în fugă pe sâni sau fund… care în perioa­da adolescenței erau cumva atât de uzuale, încât nici nu puteai să te plângi de ele. Și nu, nu ne plăceau, așa cum cred unii. Dar nu aveam poate suficient curaj pe atunci să pu­nem limite, pentru că societa­tea nu ne învățase asta și nici nu ne oferise un context priel­nic”, a declarat Dana Rogoz pentru viva.ro.