Dana Războiu, victimă a violenței fizice. După ce a pus punct căsniciei cu milionarul Bogdan Enoiu (60 de ani), Dana Războiu (44 de ani) este din nou o femeie liberă. Apropiații celor doi spun că au pus punct unei căsnicii de 12 ani din cauza infidelității soțului său. Anul trecut, vedeta TV spunea că nu a mai vrut să continue relația în care nu se simte apreciată și fericită.

Acum, la câteva luni de la divorț, ştirista televiziunii naţonale a făcut mărturisiri incredibile legate de cele două experiențe acumulată din cele două mariaje eșuate, explicând ce a învățat din episoadele neplăcute prin care a trecut.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Dana Războiu a dezvăluit în ce relații a rămas cu primul soț, Ovidiu Brânzan, fost ministru al sănătății, de care a divorțat în urma unui episode de violență domestică.

Reamintim că în 2005, fost știristă își denunța soțul la Poliție, speriată de comportamentul agresiv al acestuia. Brunetă a declarat pentru Click că, după câțivaani de la incidentul neplăcut, a rămas în relații bune cu fostul soț, de dragul copilului pe care îl au împreună.

Dana Războiu, victimă a violenței fizice. Nu e un contract cu durată determinată

„Foarte bună, avem un copil împreună. Dar nu imediat după, să ne înțelegem. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte și ai nevoie de timp. E o etapă firească, e ca o etapă de doliu pentru că moare căsnicia. Și dacă nu treci prin etapa de doliu, nu ai cum să o îngropi. Indiferent cine ia decizia divorțului, amândoi suferă. Nimeni nu se căsătorește cu intenția de a divorța peste 3, 5 sau 15 ani. Nu e un contract cu durată determinată. Deși, sincer, acum, la vârsta mea mă gândesc că poate nu ar fi rău să te căsătorești pentru un an și în fiecare an să te recăsătorești. În fiecare an să-l poți alege pe celălalt din nou.

Cine ești azi, nu mai ești peste 10 ani. Eu nu știu cum voi fi eu peste 10 ani, darămite cum va fi celălalt peste 10 ani’, a declarat Dana Războiu.

„Am fost inconștientă. Am avut un curaj nebun, inconștient. Întâi am făcut și apoi mi-am dat seama ce am făcut. M-au tot sunat, de la purtătoarea de cuvânt a PSD-ului, la alți oameni importanți ca să-mi retrag plângerea. M-au sunat și foarte multe femei care mi-au spus: ‘suntem alături de tine’. Și erau femei publice, femei cunoscute în România. Nu m-am gândit niciodată că nimeni nu ieșea să facă astfel de declarații publice, dar eu așa sunt. Sunt zodia Leu și fac foarte multe lucruri din impuls”, a declarat Dana Războiu.