Dana Razboiu, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre CEARTA cu Dan Negru: „M-a iritat. Eu l-am dat afara…”

Dana Razboiu, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre CEARTA cu Dan Negru: „M-a iritat. Eu l-am dat afara…”
Dana Razboiu, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre CEARTA cu Dan Negru: "M-a iritat. Eu l-am dat afara..."

Invitata in cadrul emisiunii ‘Refresh by Oana Turcu’, Dana Razboiu a vorbit despre cele mai importante evenimente din viata sa. Printre alte dezvaluiri, aceasta a vorbit despre o cearta aprinsa cu Dan Negru care i-a schimbat viata.

Pot să spun că îi datorez şi lui (Dan Negru – n.r.) mutatul meu la Bucureşti. Eram amândoi colegi la TVR Timişoara. El venea din radio. Eu lucram la ştiri şi fuseseră inundaţii în Banat şi am făcut materiale despre inundaţii în fiecare zi şi seara intram în direct cu materialele făcute de mine pe jurnalul principal al TVR-ului de seară. În prima zi eram în cabina de machiaj şi a venit Dan Negru, stătea sprijinit de tocul uşii, iar eu mă machiam şi a început să comenteze că ceva la machiaj nu îi plăcea.

În fine, m-a iritat. Eu l-am dat afară, el nu a vrut să iasă, am ajuns să ne certăm… Cert este că eram plină de adrenalină din cauza faptului că avusesem această ceartă cu un coleg care era Dan şi am intrat pe post în direct plină de adrenalină şi am fost o foarte bună prezentatoare. Ştiam exact despre ce vorbeam, dar eram şi într-o stare de aia de agitaţie, eram foarte hotărâtă. Şi, pentru ca eram atât de furioasă, cei de la Bucureşti m-au sunat după aceea şi m-au chemat să prezint jurnalul naţional. Aşa că îi mulţumesc lui Dan, i-am mai mulţumit după aceea, ne-am împăcat, evident!’, a povestit Dana Razboiu, potrivit Libertatea.

In cadrul aceluiasi interviu, Dana Razboiu a vorbit si despre momentul in care a aflat de afectiunea la inima a fiului sau: Atunci când afli, intri într-o altă dimensiune, nu mai contează nimic, numai asta.’

Mai mult decat atat, Dana Razboiu sustine ca a fost surprinsa in momentul in care a sesizat ca in spitalul din Viena in care a fost operat fiul sau, parintii copiilor operati si vindecati le trimit medicilor felicitari de multumire: ‘Sistemul medical de acolo este suficient de bine organizat încât medicul să fie răsplătit decent pentru munca lui, și atunci nu are nevoie de nimic de la pacient’.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X