Dana Nălbaru, MĂRTURISIRI INCREDIBILE despre fetița ei adoptată: „A trecut prin niște lucruri foarte grele…”

Dana Nălbaru, MĂRTURISIRI INCREDIBILE despre fetița ei adoptată: „A trecut prin niște lucruri foarte grele…”
Dana Nălbaru, MĂRTURISIRI INCREDIBILE despre fetița ei adoptată: „A trecut prin niște lucruri foarte grele...”
Autor:

Dana Nălbaru, MĂRTURISIRI IMPRESIONANTE despre fetița ei adoptată: „A trecut prin niște lucruri foarte grele”

Nu mai este niciun secret că Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au adoptat-o Roxana, fetița în vârstă de șase ani, care le-a adus bucuria în suflet, alături de ceilalți doi copii ai cuplului, Sofia și Kadri.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, soția lui Dragoș a mărturisit că ea și soțul său sunt tare mândri de fiecare reușită a Roxanei: „Noi nu ne-am temut de nimic. Eu nu sunt rasista, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Am incredere ca impreuna cu Dragos o sa reusim sa o pregatim pentru viata. Ea a facut niste progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin niste lucruri foarte grele. O admir pentru cum este si pentru taria pe care o are. Acum merge la scoala, si-a facut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mandri de ea”, a spus Dana Nălbaru.

Pentru că este extrem de atașată de fiica adoptată și pentru că o iubește la fel de mult ca pe copii săi, Dana a povestit încă o dată despre adopția Roxanei.

„Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo.

Îmi amintesc tot din ziua aceea. Ne-am dus la Arad, unde locuia și am găsit-o foarte veselă, într-o rochiță roz. Nu vorbea. Dar s-a aruncat în brațele noastre din prima. Și a stat în brațele noastre cât am rămas acolo. Iar la scurt timp s-a mutat la noi. Și gata”, a încheiat mama celor trei copii.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X