evzmonden.ro Web analytics

Dana Nălbaru, MĂRTURISIRI despre cea mai intensă experiență! „Am fost pe drumuri mult..”

Dana Nălbaru, MĂRTURISIRI despre cea mai intensă experiență! „Am fost pe drumuri mult..”
Dana Nălbaru, MĂRTURISIRI despre cea mai intensă experiență! „Am fost pe drumuri mult..”

Dana Nălbaru a făcut mărturisiri despre cea mai intensă experiență! Vedeta și soțul său, Dragoș Bucur,   s-au mutat în Irlanda, pentru următoarea perioadă, împreună cu cei trei copii. Actorul filmează pentru o nouă producție cinematografică.

De fiecare dată când are timp, Dana Nălbaru le povestește prietenilor virtuali experiențele prin care ea și familia ei trec. Recent, cântăreața, în vârstă de 41 de ani, a scris pe blogul personal despre Irlanda, țara car îi găzduiește cât timp Dragoș Bucur lucrează la noul proiect cinematografic, iar asta presupune să stea timp de două luni în Belfast.

“Am fost pe drumuri mult zilele astea si seara am cazut mai tot timpul “la datorie”. Azi Dragos a inceput repetitiile pentru filmari si ne-am intors in Belfast, ploua de rupe de dimineata, copiii au vrut la plimbare, eu nu mi-am luat incaltari potrivite (maine caut sa-mi cumpar niste ghete) si, de aceea, pentru mine n-a fost ziua perfecta. Am ajuns la camper uda leaorca la picioare si inghetata cobza. Am incercat azi cu copiii Titanic Museum si tot ce am reusit sa vedem a fost un cor de fete care canta chiar la intrare. Era extrem de aglomerat si copiii n-au avut chef sa intre prin multimea de oameni asa ca ne-am orientat spre un fel de trenulet care facea turul cartierului Titanic. N-am inteles nimic din plimbarea respectiva, dar am ras copios. Copiii faceau glume pe seama faptului ca inghet si ca ne-am trezit sa urcam intr-un astfel de mijloc de transport cand sunt frigul si ploaia mai puternice. Dulce a fost revenirea la masina si caldura. Seara am gatit paste, copiii se uita peste niste carti acum si eu savurez un pahar cu Guiness in timp ce scriu aceste randuri. Despre locurile prin care am fost vor vorbi fotografiile. Va imbratisez, Dana”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X