Dana Nălbaru, mărturisiri COPLEȘITOARE. Un subiect foarte, foarte sensibil a făcut-o să spună TOT

Dana Nălbaru, săția celebrului actor Dragoș Bucur, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit cu admiratorii ei din mediul virtual trăirile care au copleșit-o. Vedeta a postat pe Facebook o imagine cu fiul ei, Kadri, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant.

„Kadri spune că vrea să devină om de știință și m-a rugat să îl învăț să scrie. Sunt fascinată de capacitatea lui de învățare, de bucuria cu care face tot…e atât de ușor de lucrat cu el, are foarte multă răbdare și e extrem de atent. Sunt foarte mândră de el! ”, a scris Dana Nălbaru pe contul de socializare.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Recent, Dana Nălbaru a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare alături de Roxana, fetița adoptată de ea și Dragoș Bucur. Alături, artista a scris și un mesaj care a impresionat instant admiratorii vedetei.

„Așa arată Somnorici :). Să aveți o zi cu bucurie!”, a scris Dana pe contul de socializare.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, soția lui Dragoș a mărturisit că ea și soțul său sunt tare mândri de fiecare reușită a Roxanei.

„Noi nu ne-am temut de nimic. Eu nu sunt rasista, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Am incredere ca impreuna cu Dragos o sa reusim sa o pregatim pentru viata. Ea a facut niste progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin niste lucruri foarte grele. O admir pentru cum este si pentru taria pe care o are. Acum merge la scoala, si-a facut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mandri de ea”, a spus Dana Nălbaru.