Dana Nălbaru, componentă a trupei Hi-Q și artist solo. în vârstă de 42 de ani, a făcut dezvăluiri incredibile despre Dragoș Bucur, soțul ei, dar și despre familia ei, într-un interviu realizat pentru life.ro.

„Pur și simplu. Lucrurile se întâmplă pentru că trebuie să se întâmple. Pentru cinici ar putea să pară o naivitate. Pentru mine nu este așa. Trebuia să mă întâlnesc cu Dragoș și s-a întâmplat. Este o relație dintre doi oameni care rezonează dincolo de cuvinte, subtil. Iar asta am simțit-o din primul moment în care l-am cunoscut, de la prima privire”, a spus Dana Nălbaru.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Artista a povestit cum au schimbat-o cei trei copii: „Sofia, care a venit prima, m-a învățat să fiu mamă, să înțeleg ce înseamnă acest tip de iubire, ce înseamnă să dăruiești absolut tot și să poți să îți dai viața pentru cineva. Din prima clipă am simțit așa. Iar sentimentul acesta crește o dată cu ea. Apoi a venit Kadri care a deschis alt sentiment în mine. După Sofia nu mai credeam că voi mai iubi vreodată un copil ca pe ea. Dar Kadri mi-a demonstrat contrariul. Roxana a venit după Kadri, iar ea a deschis o altă cămăruță în sufletul meu. A venit cu o altă lumină, este curcubeică. De la ea am învățat ce înseamnă puterea și răbdarea adevărate”, a mărturisit Dana Nălbaru pentru aceeași sursă.