evzmonden.ro Web analytics

Dana Marijuana, PRIMELE DEZVALUIRI dupa MOARTEA tatalui sau: “Nu e un lucru cu care să te lauzi…”

Dana Marijuana, PRIMELE DEZVALUIRI dupa MOARTEA tatalui sau: “Nu e un lucru cu care să te lauzi…”
Dana Marijuana, PRIMELE DEZVALUIRI dupa MOARTEA tatalui sau: "Nu e un lucru cu care să te lauzi..."

Invitata in cadrul unei emisiuni TV, Dana Marijuana a oferit primele dezvaluiri dupa moartea tatalui sau. In plus, fosta cantareata de muzica hip hop a vorbit si despre cum evolueaza viata sa in prezent.

Dana Marijuana a dezvaluit la ‘Agentia Vip’ ca este intr-o relatie cu un barbat puternic, care locuieste impreuna cu ea si fiica sa cea mica, iar despre fiica cea mare a marturisit ca este in grija tatalui sau.

“Îmi place sincer realitatea mult mai mult. Mi-a rămas după părinţii mei atelierul, reparaţii de bijuterii, creaţii. Am lucrat împreună. Am renunţat la cântat. Vine lumea la mine şi spune: tocmai ţi-am asculat melodia. Nu ştiu, e un trend al anilor 90. (…)”

Reamintim ca fosta cantareata a tinut ascunsa o perioada buna de timp moartea tatalui sau, despre care spune ca nu si-a dorit sa se afle, mai ales ca a suferit foarte mult din pricina bolii pe care o avea.

“Nu mi-ar fi plăcut să ştie lumea în momentul în care s-a întâmplat. Nu e un lucru plăcut, nu e un lucru cu care să te lauzi. Am dorit ca trecerea asta a lui să fie liniştită. A suferit mult. A fost bolnav şi boala asta a provenit de la foarte mulţi nervi. S-a destabilizat foarte mult şi după moartea mamei mele. Zilnic vorbele lui le folosesc.  Noi eram împăcaţi. Îi plăcea să spună ce vreţi voi. Noi acasă eram ok. Am avut nişte discuţii. Fata cea mare este cu tatăl ei, iar cea mică stă cu mine. Nu sunt singură, am un bărbat puternic lângă mine“.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X