Dana Grecu nu se intoarce la Antena 3! ”Mi-am dat seama ca nu mai pot face asta. (…) Au fost vremuri foarte grele…”

”Cand ma intorc la Antena 3? Am decis ca proiectul meu la postul national de stiri sa se opreasca. Plec de la Antena multumindu-le colegilor mei langa care am crescu. De la care am invatat. (…) Motivul pentru care proiectul meu la antena 3 tine de ratiuni personale” scrie Dana Grecu pe blogul personal.

Intr-un interviu acordat pentru Paginademedia.ro, jurnalista precizeaza: ”Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fata ca ziarist, dar au lasat urme in omul Dana Chera. Nimeni nu e detinatorul adevarului absolut. Dumneze. Nu regret nimic, n-o sa vorbesc urat despre nimeni dar simt sa fac altceva.
Dupa o anumita varsta si dupa o perioada de pauza, te detasezi de particia ta si poti vedea tabloul. Iar tabloul care se vede acum este unul cu foarte multe patimi, din toate partile. Mi-am dat seama ca nu mai pot face asta.”

Citește și: Atac la președinte. Mircea Badea a dat de pământ cu Iohannis

Intrebata daca revine in televiziune dupa incheierea concediului de maternitate, Dana Grecu Chera a declarat: ”Cel mai probabil, insa nu bag mana in foc. Analizez in liniste si vad ce imi spune intuitia.”

Dana Grecu este casatorita cu medicul stomatolog Adrian Chera. Fetita lor, Ana, s-a nascut in iulie 2018.
Jurnalista mai are doi copii, David, de 16 ani si Mihaela, de 13 ani, din prima casatorie.