evzmonden.ro Web analytics

Dana Grecu, ANUNT SOCANT: “Pe mine mă cheamă Dana Chera…”. EA este DIVA care a intervenit in RELATIA celebrei PREZENTATOARE TV

Dana Grecu, ANUNT SOCANT: “Pe mine mă cheamă Dana Chera…”. EA este DIVA care a intervenit in RELATIA celebrei PREZENTATOARE TV
Dana Grecu, ANUNT SOCANT: "Pe mine mă cheamă Dana Chera...". EA este DIVA care a intervenit in RELATIA celebrei PREZENTATOARE TV

Surpriză în direct! Anunț-șoc făcut de cea pe care toți o știam, de ani de zile, drept Dana Grecu! Mai exact, aceasta a fost invitată la Sinteza Zilei, iar în fața lui Mihai Gâdea, s-a prezentat în direct, drept Dana Chera, lăsând să se înțeleagă că a divorțat.

La începutul emisiunii, jurnalista a spus: ”Sunt o femeie împlinită pentru că sunt iubită și am mulți copii. Sper să mai fac”, vorbind despre lecții de viață și credință în Dumnezeu.

”Pe mine mă cheamă Dana Chera” i-a spus cea pe care o cunoșteam drept Dana Grecu lui Mihai Gâdea, miercuri în emisiunea ”Sinteza Zilei”.

”Aveam impresia că vă cheamă altfel” i-a spus Mihai Gâdea. ”Da, foarte mulți ani, aproape 20”, a răspuns Dana Chera.   ”De azi înainte vă spun Dana Chera?” a întrebat-o Mihai Gâdea, aceasta răspunzând: ”Eu așa mă prezint că așa mă cheamă”.

 ”Este un nou început, sunt eu, sunt la fel, nu e nimic schimbat, în afara faptului că am o mai mare experiență de viață, lecții de viață bine învățate și ne rugăm la Dumnezeu să fie bine” a spus Dana Chera, la Antena 3.

”Să dea Dumnezeu să fie impecabil” i-a spus Mihai Gâdea. ”Ai încredere în mine” a continuat Dana Chera. ”Am, am încredere și-n tine și am încredere și-n el, mai ales” a conchis Mihai Gâdea.

Dana Chera a mai precizat că respectă foarte mult numele pe care l-a purtat.  Acesta este și motivul pentru care noua Dana nu mai are emisiuni zilnice. La începutul emisiunii, Dana Grecu a spus: ”Sunt o femeie împlinită pentru că sunt iubită și am mulți copii. Sper să mai fac!”.

Căsnicia celor doi s-a încheiat din cauza unei femei, pe care o întâlnim în postările de pe contul de Facebook al fostului soț al Danei, Bogdan Grecu.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X