evzmonden.ro Web analytics

DANA GRECU A NĂSCUT. Este cel de-al TREILEA COPIL al jurnalistei de la Antena 3

DANA GRECU A NĂSCUT. Este cel de-al TREILEA COPIL al jurnalistei de la Antena 3
DANA GRECU A NĂSCUT. Este cel de-al TREILEA COPIL al jurnalistei de la Antena 3

DANA GRECU A NĂSCUT. Ziua de sâmbătă a fost cu mari emoţii pentru Dana Grecu. Prezentatoarea TV de la Antena 3 a născut o fetiţă. Bebeluşul este al treilea copil al jurnalistei.

Pe 21 iulie, Dana Chera, fostă Grecu, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Prezentatoarea TV a avut o viață plină de schimbări în ultima perioadă. La doar o lună după ce a divorțat, Dana Chera s-a căsătorit cu un medic stomatolog. Ulterior, vedeta a anunțat că este însărcinată și așteaptă o fetiță, potrivit viva.ro.

„Ar fi o mare greșeală din partea mea să spun că viața n-a fost foarte bună cu mine. Mi-am dorit copii, mi-am dorit o familie. (…) Mă rog la Dumnezeu, copii noștri să știe că au mamă și tată și să îi iubească în egală măsură. Și niciodată în viața mea n-am să vorbesc urât despre ce a fost în viața mea pentru că ar fi o mare prostie. (…) Sunt decizii în viață foarte greu de luat, dar dacă le iei cu sufletul… Dacă e liniște după ce iei deciziile, înseamnă că ești acolo unde trebuie să fii”, a dezvăluit Dana Chera în cadrul unei emisiuni TV, înainte să nască.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X