Dana Deac, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre lupta cu BOALA: „Am trait sa vad cum din corpul meu cancerul iesea la suprafata.”

Dana Deac, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre lupta cu BOALA: „Am trait sa vad cum din corpul meu cancerul iesea la suprafata.”
Dana Deac, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre lupta cu BOALA: "Am trait sa vad cum din corpul meu cancerul iesea la suprafata."

Dana Deac, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre lupta cu BOALA: „Am trait sa vad cum din corpul meu cancerul iesea la suprafata.”

Jurnalista Dana Deac a oferit detalii tulburatoare despre lupta sa cu cancerul, boala cu care a fost diagnosticata pentru prima data in 2007.

In cadrul unui interviu acordat pentru Adevarul, jurnalista a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer mamar, boala care in timp a recidivat.

„În anul 2007, am hotărât să-mi fac o mamografie fără nicio trimitere de la doctor. Aşa m-am gândit eu că e civilizat. Mamografia a fost citită de o doamnă doctor care mi-a transmis că sunt sănătoasă, asta în scris nu doar verbal. La patru luni după mamografie, am trăit să văd cum din corpul meu cancerul ieşea la suprafaţă”, a marturisit Dana Deac.

„Pentru cancerul de sân, am făcut de două ori chimioterapie, în 2008 şi 2013-2014. După chimioterapia din 2008, am urmat protocolul ca la carte, adică am făcut 30 de şedinţe de radioterapie şi brahiterapie. La un an şi jumătate, cancerul a revenit. Am urmat tratamentele alopate, am apelat şi la medicina naturistă, am urmat dieta fără lactate, post intermitent, câte şi mai câte. Un doctor mi-a spus că traseul meu se înscrie la cazurile excepţionale, la procentele mici, care acum sunt din ce în ce mai numeroase, din nefericire”, a completat jurnalista.

Mai mult decat atat, Dana Deac a oferit dezvaluiri si de cancerul la tiroida, boala cu care s-a pricopsit odata cu radioterapia impotriva cancerului la san.

„Da, anul trecut s-a întâmplat acest lucru. Am avut ocazia să mă operez la un spital din Istanbul pentru că secţia de chirurgie la care m-am adresat în ţară era închisă pe timpul verii. Acolo am văzut ce înseamnă eficienţa actului medical. Fiecare pacient este îngrijit de o echipă medicală, nu doar de un singur medic. Toţi se consultă pentru orice caz, în mod constant. Totul se mişcă rapid, fără sincope, pentru că e o colaborare fără orgolii”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X