Dana Cherea RENUNȚĂ la emisiunea pe care o prezintă la Antena 3. Cine îi va lua locul

Dana Cherea RENUNȚĂ la emisiunea pe care o prezintă la Antena 3. Cine îi va lua locul
Dana Cherea RENUNȚĂ la emisiunea pe care o prezintă la Antena 3. Cine îi va lua locul
Autor:
Dana Cherea, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania, renunță la una dintre emisiunile pe care o prezinta la Antena 3.
Ultima emisiune a Danei Chera, ex-Grecu, a fost sâmbătă, 28 aprilie, iar vedeta TV a emisiunii „Adevăruri ascunse” a vorbit cu emoție despre ultima ei apariție la TV în postura de prezentatoare.
Pentru că Dana Chera va deveni mamă pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani cu actualul ei soţ, un medic stomatolog din Piteşti, vedeta TV de la postul Antena 3 a anunțat că se retrage, iar emisiunea „Adevăruri ascunse” va fi preluată de Cătălina Porumbel.

„Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis nu știu dacă mă potrivesc cu formatul, dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la „La ordinea zilei”, adică sunt și ca acolo, dar mai mult ca aici. Și a trecut peste noi, doamnelor și domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani și ceva, 28 de luni, și iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important: cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viață. Și acesta este motivul pentru care „Adevăruri ascunse” va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă”, a spus Dana Chera.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X