Dana Chera si Alessandra Stoicescu au plecat de la Antena3. Radu Tudor a vorbit despre plecarea colegelor sale si le-a transmis un mesaj.

„Două colege foarte cunoscute pleacă de la Antena 3. Alessandra Stoicescu și Dana Chera au decis să aibă un alt parcurs profesional. Respectăm această decizie a lor și eu personal apreciez în mod cu totul aparte contribuția lor la evoluția și consolidarea Antena 3.

Cu amândouă am lucrat și le mulțumesc încă o dată. A fost o bucurie!

Cred că, înainte de toate, ar trebui să le mulțumim pentru efortul pe care l-au făcut, pentru emisiunile foarte bune. Dana acum are un blog pe care puteți intra: danachera.ro. Alessandra Stoicescu revine la prima ei dragoste, la Observator. Cu amândouă am lucrat și le mulțumesc încă o dată. A fost o bucurie!”, a spus Radu Tudor, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”. „Le suntem datori cu mulțumiri și urări de succes”, a adăugat Radu Tudor, potrivit DcNews.

A trecut pe lângă moarte în goana asta nebunească între București și Pitești

Citește și: Atac la președinte. Mircea Badea a dat de pământ cu Iohannis

„Dana Chera a plecat de tot de la Antena 3 și vrea să construiască alte proiecte. Astăzi (n.r. joi, 20 februarie) a anunțat pe blogul ei că a decis să pună punct. În proiectul Antena 3 s-a aruncat cu foarte multă pasiune, a dăruit enorm. A făcut de două ori, uneori, de trei ori pe săptămână naveta București – Pitești. Și nu e deloc simplu! Copiii la Pitești, ea la București, mereu preocupată să fie cu ei, să fie și implicată în emisiune. Mereu în priză. Ce să vezi… s-a dat cu mașina peste cap pe autostradă și a trecut pe lângă moarte în goana asta nebunească între București și Pitești. La un moment dat, a zis stop: e prea multă agitație, e prea mare nebunia. (…) Dana, încă o dată, mulțumesc!”, a spus Radu Tudor.

Plec de la Antenă mulțumindu-le colegilor mei lângă care am crescut

„Când mă întorc la Antena 3? Am decis că proiectul meu la postul național de știri să se oprească. Plec de la Antenă mulțumindu-le colegilor mei lângă care am crescut. De la care am învățat. Pe care i-am respectat și a căror simpatie am simțit-o onestă”, a scris Dana Chera pe blogul ei.

Începând din această primăvară, Alessandra Stoicescu va prezenta Observatorul de la ora 19.00, de luni până vineri, la Antena 1.

Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul

„Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.