Dana Budeanu va fi virala și-n SUA? După ce a încheiat colaborarea cu Pro TV, Dana Budeanu și-a făcut un cont pe canalul de Youtube unde postează comentarii live în stilul său caracteristic. Chiar de Valentine’s Day, criticul de modă a revenit cu un mesaj dur în celebra emisiune ”Verdict”.

De această dată, Dana Budeanu a oferit câteva sfaturi bărbaților de Valentine’s Day, cunoscută drept Ziua Îndrăgostiţilor. Fosta vedetă de la Pro TV spune, într-un nou clip ce s-a viralizat instant pe rețelele de socializare, ce îi aşteaptă pe bărbați astăzi. Ea spune că indiferent ce cadouri primesc de la iubiții lor, femeile tot nemulțumite sunt.

Citește și: Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu: Nu știu ce s-a întâmplat cu ea

„Nu vă mai chinuiți cu cadoul de Valentine’s Day. Eu vă spun, ele toate orăcăie că vor o cutie cu niște bomboane, un pachet de flori. «Importantă este iubirea ta pentru mine». Never! Deci, ele au niște găști, găștile de amețite, le știți. Alea sunt ca niște staboruri”, a spus creatoarea în cel mai recent vlog din „Amețitele și Mafioții”.

VERDICTMAFIOTII DÃ VELÃNTAINS DEI! https://youtu.be/YsWjiEFXShY

Publicată de Dana Budeanu pe Joi, 13 februarie 2020

Valentine’s Day, numită, de asemenea, Ziua Îndrăgostiților, este sărbătorită anual pe 14 februarie. Este o sărbatoare originară din America, acolo unde trăiește o comunitate însemnată de romani.

Inițial a fost sărbătorită ca zi a creștinismului occidental care onorează unul sau doi sfinți timpurii pe nume Valentinus. Ziua Îndrăgostiților este recunoscută ca o semnificație culturală, religioasă și comercială de dragoste și dragoste romantică în multe regiuni din întreaga lume, deși nu este o sărbătoare publică în orice țară.