Dana Budeanu s-a autodepășit! Asta, da, subiect de scandal. Femeile cu forme rubensiene sunt mai frumoase decât toate „schiloadele la un loc”, este de părere criticul de modă Dana Budeanu. 

Dana Budeanu a avut o reacţie neașteptată pe un contul său de socializare. Vloggeriţa a  salutat dis de dimineață toate femeile plinuțe, iar acest lucru a determinat-o să spună că femeile cu forme rubinsiene sun mai frumoase în comparație cu cele slabe.

Dana Budeanu s-a autodepășit! NEATA. TUTUROR FEMEILOR RUBENSIENE ASUMATE…

„NEATA. TUTUROR FEMEILOR RUBENSIENE ASUMATE… FRUMUSETEA ESTE DESPRE CAT DE BINE TE SIMTI IN PIELEA TA SI DESPRE CAT DE FEMEIE VREI SA FII. (…) FEMEILE PLINE ASUMATE SUNT MAI FRUMOASE DÂCAT TOATE SCHILOADELE LA UN LOC!”, a postat pe pagina sa de Facebook, Dana Budeanu.

Citește și: Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu: Nu știu ce s-a întâmplat cu ea

În sprijinul teoriei sale, fosta vedetă de la Pro TV, a postat câteva fotografii de celebrități, cu forme rubensiene, care încă mai înnebunesc bărbații.

Recent, criticul de modă a făcut afirmații extrem de grave. În ultima sa intervenție video de pe canalul de Youtube, Dana Budeanu le-a ironizat pe femeile care își alăptează copiii în public.

Dana Budeanu, dezlănțuită. Ea alăptează. Ea nu alăptează ea copilul, toată familia alăptează copilul
„Ăștia din ziua de azi știu și văd cu ochiu`. Ea alăptează. Ea nu alăptează ea copilul, toată familia alăptează copilul. Și el alăptează, și forumurile alăptează, toată țara alăptează deodată. În public, nu contează, femeia-i liberă, ce dacă, copilului îi e foame. În primul rând, dacă copilului îi e foame, te retragi într-un loc frumos, îi pui ceva peste cap. Nu în public, nu contează. Unde, pe câmp se alăptează, cum ziceți voi, la liber. Unde? Nu mă interesează nici un exemplu de nicăieri. Este de prost gust, este o nesimțire, este o prostie, nu este nimic. Nu alăptezi în public.”

Citește continuarea…