Dana Budeanu incurajeaza femeile! Stilista le-a transmis un mesaj femeilor care fac o obsesie din a fi slabe, sustinand ca greutatea optima este cea la care ne simtim bine.

Dana Budeanu este o femeie de invidiat dar şi de admirat pentru felul cum arată. În acest context vine în întâmpinarea celor care ar dori să afle ce face pentru a arăta „ţiplă” aşa cum spunea în Verdict de cele mai multe ori.

Şi le răspunde: „Acesta este răspunsul meu la TOATE întrebările despre câte kg am sau trebuie să am/avem sau nu ştiu.. TREBUIE Să AVEM GREUTATEA LA CARE NE SIMŢIM BINE, SEXY, LINIŞTITE, ÎMPĂCATE..”

„Nu există greutate ideală”

Citește și: Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu: Nu știu ce s-a întâmplat cu ea

În opinia stilistei Dana Budeanu nu există greutate ideală şi scrie în mesajul său: „Ce înseamnă greutate ideală? Unde suntem, la Crazy Horse? Ne măsoară cineva prin vreun şablon? Nu! Exista MESERII, JOBURI, cum vreti să le spuneti care da, impun anumite limite de greutate dar şi de înălţime, vârsta etc. AŞA ŞI? Ce legătură are asta cu restul femeilor? Niciuna! Fiecare are echilibrul sau…mental, fizic…UNIC. EA ESTE MARILYN MONROE, CONSIDERATĂ CEA MAI SEXY FEMEIE A TIMPURILOR MODERNE…CRED…DA? DA! ATÂT! Nu există cure de slăbire aplicabile tuturor, cum nu există stiluri vestimentare potrivite la o turmă de ‘oi’ şi asa mai departe…existaţi VOI şi atât”, este mesajul Danei Budeanu lansat pe social media.

View this post on Instagram

acesta este raspunsul meu la TOATE intrebarile despre cate kg am sau trebuie saam/avem sau nu stiu.. TREBUIE SA AVEM GREUTATEA LA CARE NE SIMTIM BINE, SEXY, LINISTITE, IMPACATE.. Nu exista greutate ideala. Ce inseamna greutate ideala? Unde suntem la Crazy Horse? Ne masoara cineva prin vreun sablon? Nu! Exista MESERII, JOBURI, cum vreti sa le spuneti care da, impun anumite limite de greutate dar si de inaltime, varsta etc. ASA SI? Ce legatura are asta cu restul femeilor? Niciuna! Fiecare are echilibrul sau…mental, fizic…UNIC. EA ESTE MARILYN MONROE, CONSIDERATA CEA MAI SEXY FEMEIE A TIMPURILOR MODERNE…CRED…DA? DA! ATAT! Nu exista cure de slabire aplicabile tuturor, cum nu exista stiluri vestimentare potrivite la o turma de 'oi' si asa mai departe…existati VOI si atat.

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove) on