Dana Budeanu, dezlănțuită la adresa mamelor care alăptează copiii în public. Declarația care ar putea stârni un scandal monstru

Dana Budeanu, absolventă de studii economice și autoarea manualului despre stil, a cunoscut faima chiar și după ce a încheiat contractul cu Pro TV. Recent, aceasta s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa femeilor care alăptează. Este declarația care ar putea stârni un scandal monstru în spațiul public. Criticul de modă a făcut afirmații extrem de grave.

În ultima sa intervenție video de pe canalul de Youtube, Dana Budeanu le-a ironizat pe femeile care își alăptează copiii în public.

Dana Budeanu, dezlănțuită. Ea alăptează. Ea nu alăptează ea copilul, toată familia alăptează copilul

Citește și: Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu: Nu știu ce s-a întâmplat cu ea

„Ăștia din ziua de azi știu și văd cu ochiu`. Ea alăptează. Ea nu alăptează ea copilul, toată familia alăptează copilul. Și el alăptează, și forumurile alăptează, toată țara alăptează deodată. În public, nu contează, femeia-i liberă, ce dacă, copilului îi e foame. În primul rând, dacă copilului îi e foame, te retragi într-un loc frumos, îi pui ceva peste cap. Nu în public, nu contează. Unde, pe câmp se alăptează, cum ziceți voi, la liber. Unde? Nu mă interesează nici un exemplu de nicăieri. Este de prost gust, este o nesimțire, este o prostie, nu este nimic. Nu alăptezi în public.”

Fosta vedetă de la Pro TV consideră aceste forumuri de mămici un fel de secte în care se strâng toate „imbecilele”.