evzmonden.ro Web analytics

Dan Negru și Oana Roman, REPLICI DURE. Uite de la cine a pornit SCANDALUL

SONY DSC
Dan Negru și Oana Roman, REPLICI DURE. Uite de la cine a pornit SCANDALUL
Autor:

Dan Negru și Oana Roman, REPLICI DURE. Uite de la cine a pornit SCANDALUL

Dan Negru a avut un schimb de replici dure pe Facebook cu Oana Roman, în contextul unui mesaj postat de el pe contul personal de socializare privind comparația făcută de el dintre Daniela Crudu și Marylin Monroe, deoarece prezentatorul TV le-a asemănat pe amândouă după interesele financiare.

Dan Negru vorbește despre ultimile noutăți apărută în presa din România și insinuează că presa de peste Ocean a avut o știre asemănătoare în urmă cu mulți ani.

„Daniela Crudu și Andrei Pleșu formează un cuplu! Sunt împreuna! Ar fi o știre bombă! Americanii au avut-o! Marylin Monroe era o gagică de care presa făcea mișto și care era căsătorită cu un sportiv cu bani, Joe di Maggio pe care l-a părăsit pentru Arthur Miller, unul dintre marii intelectuali ai lumii, câștigător de Pullitzer. Au stat împreună 5 ani… Ce și-or fi vorbit în toți anii ăștia? Acu’ ar trebui să ies din casă dar am rămas blocat pe TMC și mă uit pentru a 1000-a oară la “Moartea unui comis voiajor” a lui Miller. Mi-am amintit povestea lor…”, a fost mesajul scris de Dan Negru pe Facebook.

Postarea lui Dan Negru a generat reacţia colegilor, iar Oana Roman spune că nu este o comparație corectă făcută între Daniela Crudu și Maylin Monroe: „Atât ai înţeles tu din personalitatea lui Marylin Monroe? N-am nimic cu Cruduţa, mi-e prietenă şi e o super fată. Dar cred că şi ea ştie că nu se poate compara cu Marylin! Adică nu există termen de comparaţie! Sunt lumi şi destine total paralele! Poate nu degeaba au adorat-o atâtea mari personalităţi pe Marylin. Avea ea ceva mai mult decât frumuseţea şi faptul că a fost ca şi atitudine mult înaintea vremurilor. A marcat istoria omenirii, cea modernă în orice caz. E forţată rău comparaţia ta”,  a fost comentariul Oanei Roman.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X