Dan Negru, primele DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre confruntarea în care a fost implicat: „M-au prins…. și M-AU BĂTUT…”

Foto: Adrian Staicoviciu_Mediafax
Dan Negru, primele DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre confruntarea în care a fost implicat: „M-au prins.... și M-AU BĂTUT…”
Autor:

Dan Negru, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE! Într-un moment de sinceritate, Dan Negru,  prezentator român de televiziune, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune, a povestit un episod incredibil al carui protagonist a fost chiar el. El a povestit despre confruntarea în care a fost implicat.

Într-un interviu, celebrul jurnalist, originar din Timișoara, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit care este marea lui pasiune o mare pasiune, dar a oferit detalii și despre bătaia încasată, pe stadion.

„Am luat bătaie, am stat în spital, de la galeria lui Dinamo. Eram copil! Când juca Poli cu Dinamo, era război în Timișoara. Vorbesc de perioada de dinainte de 1989. Aveam 14 ani! Dinamo era considerată echipa Bucureștiului, a Securității. La un moment dat, m-am luat eu ca prostul, cu galeria. M-am suit pe tren și am venit la un cuplaj. Am venit cu galeria lui Poli. Și când am ieșit de la meci, ne-au înconjurat dinamoviștii.

Tăticule… M-a fugărit unul pe lângă fostul ”23 August” și, când m-a prins, mi-a tras vreo patru pumni în cap, m-a făcut năuc. M-am dus la spital, la Floreasca. Mi-au pus copci pe față, eram praf! Am luat bătaie de la Dinamo, fizic, la propriu… În Timișoara, când jucau Dinamo și Poli, era măcel. Poli era atunci înfrățită cu cei de la Rapid. Mi-am furat-o rău, tată! Eu de atunci nu am mai ajuns la spital, la Floreasca. M-am întors acasă bătut, m-au văzut ai mei… Prima venire a mea în București s-a lăsat cu bătaie”, a spus Dan Negru pentru Canncan.

„Steaua e prima echipă în sufletul meu, urmează Poli. De fapt, iubesc fotbalul în primul rând. Suporterii din România au uitat că trebuie să iubească mai întâi fotbalul, înainte de a iubi o echipă. Cu Steaua ţin pentru că fac parte din generaţia Cupei Campionilor Europeni. Eram în liceu cînd Steaua câştiga cel mai important trofeu din Ghencea şi de atunci Steaua mi s-a lipit de suflet. În adolescenţă ascultam celebrele duplexuri la radio, ştiam toată echipa Stelei. Acum, oriunde m-aş afla, când aud de Steaua, gândul îmi fuge la adolescenţă”, a mai adăugat Dan Negru.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X