}

Dan Negru, prima reacție după știrea zilei. Ce mesaj a dat după ce s-a anunţat că a murit: „Norocul meu este că mama nu are net…”

Foto: Adrian Staicoviciu_Mediafax
Dan Negru, prima reacție după știrea zilei. Ce mesaj a dat după ce s-a anunţat că a murit: „Norocul meu este că mama nu are net...”
Autor:

Dan Negru, prima reacție după știrea zilei. Ce mesaj a dat după ce s-a anunţat că a murit: „Norocul meu este că mama nu are net…”

Fake news-uri fabuloase au ajuns o constantă în ultimul timp, mai ales în mediul virtual. Realităţile alternative, conspiraţiile, atacurile şi alarmele nefondate crează, de cele mai multe ori, panică în rândul oamenilor.

Informația potrivit căreia Dan Negru a murit nu l-a deranjat deloc pe prezentatorul TV. Într-un interviu la Antena Stars, Dan Negru a făcut primele dezvăluiri în acest sens.

„Norocul meu este că mama nu are net şi nu s-a speriat. Istoria fake news-urilor este fabuloasă. E o normalitate treaba asta. M-a sunat un prieten, un mare actor şi mi-a spus, băi, eşti fericit, pe tine te dau mort din accidente. Pe mine mă dau mort de bătrâneţe de câţiva ani. Eu nu am mai fost la Botoşani de trei ani, aşa că totul este în regulă. Sunt fake news-uri fabuloase pe planeta asta şi ştirile senzaţionale sunt o normalitate pe piaţa media”, a spus Dan Negru la TV.

 

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X