evzmonden.ro Web analytics

Dan Negru a postat un mesaj SURPRINZĂTOR pe Facebook, pentru toți românii: „O știu din mai multe surse…”

Dan Negru a postat un mesaj SURPRINZĂTOR pe Facebook, pentru toți românii: „O știu din mai multe surse…”
Dan Negru a postat un mesaj SURPRINZĂTOR pe Facebook, pentru toți românii: „O știu din mai multe surse...”

Dan Negru a postat pe contul personal de socializare un mesaj surprinzător, pentru toți românii. Prezentatorul TV de la Antena 1 spune că știe din mai multe surse că anul acesta Societatea Română de Televiziune (TVR) va relua organizarea festivalului „Cerbul de Aur”, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la debutul acestuia.

 Dan Negru a mai scris că el „Răduleasca sau Bartoș” ar putea „să dea o mână de ajutor”:

“O știu din mai multe surse: TVR reia anul asta “Cerbul de Aur” pentru ca in 2018 se împlinesc 50 de ani de la debutul festivalului. Așa cum Paolo Bonolis de la Mediaset sau Maria di Filippi de la Canale 5 ( televiziuni comerciale) au prezentat SanRemo la RAI- televiziunea publica- tot așa sunt convins ca Raduleasca, Bartoș sau Negru pot da o mâna de ajutor la Cerb.. Finala SanRemo de sambata a avut un record de audiența in Italia,53,7 % cota de piața! La televiziunea publica! Cam tot atâti telespectatori adunau candva și Cerbul sau Mamaia la TVR. Am găsit niște imagini de atunci când prezentam cu Andreea Marin și Cosmin Cernat”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X