Vedeta de televiziune a scris pe propria pagină de Facebook despre o zonă a României de o frumusețe extraordinară. Dar peisajul e contrabalansat de condițiile care, în opinia sa, nu se ridică la același nivel al frumuseții din jur.

Este vorba despre Clisura Dunării, acolo unde mii de turiști, și din România, și din străinătate, vin în fiecare an.

Dan Negru își amintește de perioada în care mergea cu bicicleta, de la Timișoara, și ajungea în Clisură. Era cu mult timp în urmă. Atunci nu erau pensiuni sau hoteluri și nici nu te așteptai la cine știe ce condiții de cazare extraordinare.

Citește și: Dan Negru a lansat un nou atac pe tema coronavirusului: „E și un business media!”

Vedeta de televiziune a revenit acum în zonă, văzând nmărul mare de unități de cazare. Ce lipsește, în continuare, este infrastructura care ține de canalizare și de apa curentă.

“Aveam vreo 18 ani când am plecat cu bicicletă din Timişoara pe Clisura Dunării am stat la cort și ne făceam nevoile în Dunăre sau într-o haznă care deversa tot în Dunăre.
Azi, după 30 de ani în Clisura Dunării au apărut zeci de pensiuni și hoteluri dar civilizația e tot departe!

Nici azi nu există canalizare sau apă curentă și-n zilele secetoase proprietarii pensiunilor cară apa cu cisternele. Altfel, țara e frumoasă. Degeaba”, se arată dezamăgit Dan Negru.