Dan Negru, după tragedia de la Timișoara:„Masa de manevră electorală a șobolanilor…”

După ce Ioan Sorin Buță, patronul firmei Bistim Dera a efectuat lucrări de deratizare și dezinsecție întru-un bloc din Timișoara, doi copii au murit, de asemenea mama unuia dintre ei, iar tatăl este internat la Terapie Intensivă, în timp ce alți adulți și copii sunt internați în spitale.

După această tragedie, Dan Negru a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur: „Cunosc bine locul tragediei din Timisoara pentru că e in zona Complexului Studentesc, la doi pași de centru. Locul e plin de ghetouri! De aici și nevoia oamenilor de deratizare la prețuri de bișniță. Centrele orașelor românești sunt ghetouri la prețuri imobiliare exorbitante și împânzite cu afișe electorale. Și oamenii ghetourilor sunt masa de manevră electorală a șobolanilor din ăștia 30 de ani”, a scris vedeta TV pe un cont de socializare.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Menționăm că victimele provin dintr-un bloc de garsoniere din Timișoara unde, vineri, s-a efectuat dezinsecție și deratizare, fără ca oamenii să fie anunțati.  Simptomele au apărut imediat după intervenție, însă abia luni la prânz autoritățile au înțeles că pacienții sunt intoxicați și că provin de la aceeași adresă, potrivit EVZ.

Ioan Sorin Buță, patronul firmei de deratizare care a efectuat lucrări de dezinsecție, a fost arestat pentru 30 de zile.